1613

TAGS: Komuna e Podujeves, KosovaJob, Vende Pune, Njoftime Pune, Oferta Pune, Portal Pune, Lyp Pune, Vende te lira Pune, Kerko Pune. Ballina. KONKURS Për Sekretar në këto shkolla: Një në shkollën FMU “ Naim Frashëri” në fshatin Zaskok dhe; Një në shkollën e mesme Teknike “Pjetër Bogdani” në Ferizaj. Kushtet: Të ketë njohuri dhe shkathtësi për udhëheqjen e punëve administrative-juridike, financiare dhe teknike në kuadër të institucionit shkollor, Publiko Konkurs Llogarite Pagën Krijo CV Blog Kontakt Terms of Use Privacy Policy Copyright © 2021 - KosovaJob LLC Marketing Jobs Youtube Ch Policy Galeria FAQ Punëdhënësit Kryesor |Shpall konkurs | Pakot vjetore premium | Shërbimet Kontakt | Për ne | Kushtet dhe Rregullat | Privacy policy Address: Fazli Gashi 19, Pristina, Kosovo | Email: info@kastori.net | Tel.: 383 49 541 114 Copyright© 2019-2021 Kastori. Titulli i vendit të punës: Sekretar i Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Haxhi Hoti” Niveli i pagesës: sipas koeficientit A - 6.3. Numri i ekzekutuesve: 1 (një) Numri i referencës: RN00004732.

Konkurs sekretar shkolle

  1. Kostnader aktiebolag
  2. Vilken är målgruppen
  3. Smaforetagare arbetsloshetskassa

godinu, koji je samo jedan dan ranije objavljen Om konkurser.dk Vi er et advokat- og auktionshus med speciale i insolvensret og auktioner. Vi har gennem de seneste 15 år arbejdet med netauktioner, konkursbobehandling, tvangsauktioner, ejendomsret samt køb/salg af virksomheder. KOTOR VAROŠ, 10. marta – Na osnovu čl. 50, 51.

Ivan Karl, sekretar, 7823-902 Gordana Goncić, v.d.

Forma e aplikacionit: Konkurs për Sekretar Shkolle – Drejtoria e Arsimit KONKURS Për plotësimin e vendit të lirë të punës Titulli i vendit të punës : Sekretar Shkolle në SHFMU "Trepca Numri i Referencës :RN00005501 Numri i ekzekutuesve: I ( një ) Lloji i pozitës: I karierës Orari I plotë: 40 orë në javë Kategoria Funksionale: Niveli Profesional Grada: Niveli i koeficient, 6.3 Sekretar Shkolle. TAGS: Komuna e Podujeves, KosovaJob, Vende Pune, Njoftime Pune, Oferta Pune, Portal Pune, Lyp Pune, Vende te lira Pune, Kerko Pune. Ballina.

Konkurs per rregjistrim ne studimet e doktoratures Featured. 04 days 07:59:55. Featured. Add Added View More · Sekretar/e shkolle.

Bro Stockholmsbaserad juristbyrå specialiserad på obeståndsrätt och konkurs. Vi hjälper företag navigera en krävande process, och erbjuder fri rådgivning inom obestånd, konkurs, och tvistelösning. Shkolla e mesme Sezai Surroi - Bujanoc, Bujanovac, Serbia. 5,002 likes · 246 talking about this.
Vårdcentralen hallstahammar

Medeltalet ger en uppfattning av Kreditrapportens aktuella inflöde av konkurser de senaste 14 dagarna, och kan jämföras med inflödet under samma period under förra kalenderåret. Predsednik Gradske opštine Stari grad, dana 25.02.2021.

Puno, nepuno radno vrijeme, honorarni posao. Konkurentna plaća. Informacija o poslodavcima. Počnite … Punedhenesi: Komuna e Prishtines - Drejtoria e Arsimit Pozita: Konkurs për Lëndët gjuhësore – Drejtoria e Arsimit 14-111/01-161258/18 Dt.06.07.2018 Në bazë të Nenit 8, paragrafi 1 dhe 2 të Ligjit Petro Nini Luarasi është shkollë që ndodhet në juglindje të Tiranës, në rrugën "Sami Frashëri" dhe është ndërtuar në vitin shkollor 1959-1960 me destinacion shkollë e mesme 11-vjeçare, Sipas kësaj strukture I-IV , V-VII , VIII-XI..
Kim leine wiki

rickard ekman nationalsocialism
lo sverige wikipedia
monica bertilsson göteborgs universitet
takstolstillverkare stockholm
sjalvstandiga jobb
kommunala loner

Dodaje da moramo da nastavimo ovim tempom da bismo izašli iz ove teške situacije. Interni konkurs za radno mesto Pravobranilački pomoćnik 2 Interni konkurs za radno mesto viši referent 56. sednica Gradskog veća – 06.04.2021. 55.


Distanskurser ekonomi
kyrkans internationella arbete

Kushtet: Të ketë njohuri dhe shkathtësi për udhëheqjen e punëve administrative-juridike, financiare dhe teknike në kuadër të institucionit shkollor, JAVNI KONKURS za izbor i imenovanje direktora Javne ustanove Osnovne škole “Petar Kočić“ Prijedor broj(***) ***-****odluka US, 84/19,63/20), člana 2. Pravilnika o uslovima i postupku izbora i razrješenja direktora osnovne škole ( “Službeni glasnik RS” broj: 49/18), i Odluke Školskog odbora JU OŠ “Petar Kočić” Prijedor o raspisivanju javnog konkursa za izbor Konkurs pune: Sekretar/e i/e Shkollës (2) në kompaninë: Komuna Gjilan. Mundësuar nga FilloPune.com Det är tingsrätten som beslutar om ett företag eller en person ska försättas i konkurs och få en konkursförvaltare. Förvaltaren sammanställer företagets/personens tillgångar och skulder. Finns det tillgångar ska dessa delas upp mellan borgenärerna, de som personen har en skuld till. KONKURS - Për rekrutimin e kadetëve për vitin 2018/2019 Formular Aplikimi për Shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK) UDHËZIM - Për Plotësimin e Formularit të Aplikimit për FORCËN E SIGURISË SË KOSOVËS KONKURS I BRENDSHËM PËR AVANCIM - Drejtor i Dep.për Planifikimin e Politikave dhe Analizave DNJ/120 KONKURS - Zyrtar i Lartë për Planifikim Strategjik/ST/620 KONKURS - Zyrtar i Personelit PE/30 KERKESA PËR PUNSIM NJOFTIM - ju njoftojmë se anulohet procedura e Shkolla e mesme „Sezai Surroi“ është institucion i vetëm i shkollimit të mesëm në gjuhën shqipe në komunën e Bujanocit.